Kapucinski trg 8

4220 Škofja Loka

Telefon

+386 59 012 765

E-mail

info@nara.si

Stroji za pomivanje posode, ledomati

S sodobnimi stroji za pomivanje posode, boste poenostavili opravila in prihranili veliko časa, napora in denarja. V našem prodajnem asortimanu nudimo pomivalne stroje za kozarce, pomivalne stroje za belo posodo ali črno posodo. Manjša poraba vode in energije vas bo prepričala, da ste se pravilno odločili. Pomita posoda bo brezhibno čista in neoporečna. Ko boste prvič uporabili naše profesionalne izdelke bo profesionalni stroj za pomivanje posode, za vas postal nepogrešljiv.

Ledomat je nujna oprema bara, gostinskega lokala, hotela, restavracije. V našem asortimanu zagotovo najdete tistega, ki vam bo zagotavljal visoko kapaciteto ledu. Na voljo imate različne kocke od votlih, polnih, pravokotnih in ovalnih oblik. Led pri vsaki pijači predstavlja zaključeno celoto in kakovost ledu pusti vašim gostom nepozaben in trajen vtis. Če želite gostom omogočiti, da bodo dlje uživali pri pitju pijače pa so naši izdelki prava rešitev za vas.

Čist in sijoč pribor doda poseben čar pripravljeni mizi, še lepše pa je če imate zagotovljeno popolno čiščenje z našimi stroji za poliranje. Zagotavljamo vam čiščenje brez agresivnih kemikalij.

Pošljite povpraševanje Item Removed. Undo
  • No products in the cart.